Ljubljana


Priznani slovenski SEO strokovnjaki vam bodo na 7 urnem seminarju predstavili vse skrivnosti optimizacije spletnih strani.

Če si ne morete privoščiti, da bi 80% potencialnih kupcev namesto vaše spletne strani obiskovalo spletne strani vaših neposrednih konkurentov, potem vas vabimo na seminar Optimizacija spletnih strani na katerem boste med drugim izvedeli:

- Kateri so najpomembnejši elementi vsebinske in tehnične optimizacije spletne stran?

- Katere so najpogostejše napake zaradi katerih spletne strani ne dosežejo željenih pozicij na iskalnikih?

- Kako sanirati izgubo pozicij, ki jih je povzočila posodobitev Googlovega algoritma Penguin?

- Kakšne so osnove SEO pisanja splet oz. kako ustvariti zanimiva, privlačna besedila za spletne strani, ki so ustrezna tako za obiskovalce kot za Google?

- Kako poteka napredna tehnična optimizacija spletnih strani in katera koristna orodja nam pomagajo pripeljati spletno stran do top pozicij na iskalnikih?

- Kako zaslužiti z optimizacijo na globalnem trgu?


Seminar: Optimizacija Spletnih Strani 

Date: Friday, March 6, 2015

Time: 9:00 AM - 4:00 PM

Location: Inštitut za računovodstvo, Tržaška cesta 515, 1351 Brezovica pri Ljubljani

 

Register Here

Ljubljana

 

Don't miss out on this remarkable opportunity to learn more about inbound marketing! Keep up on the chatter! Follow #IMW15 on Twitter for more updates on this event. 


 

Agenda

09:00-10:30

1- SEO 101 - kako do top pozicij na iskalnikih? (Radoš Skrt, Nasvet.com)

Kako v 10 minutah na 1. stran iskalnikov, zakaj je izbira pravih ključnih besed bistvenega pomena, najpomembnejši elementi vsebinske in tehnične optimizacije spletne strani, osnove link buildinga, krizni SEO, posledice Googlovega Pengiuna in reševanje pozicij, gradnja povezav v letu 2014, katere so najpogostejše napake zaradi katerih spletne strani ne dosežejo željenih pozicij na iskalnikih?


10:30-10:45

pavza


10:45-12:15

2- Osnove SEO pisanja za splet? (Janja Gomboc, Studio Moderna d.o.o.)

Spoznajte, kakšna pravila pisanja in formatiranja veljajo na spletu in kako ustvariti zanimiva, privlačna besedila za spletne strani, ki so ustrezna tako za obiskovalce kot za Google. Med drugim se boste naučili, kako v svoja besedila dodati ključne besede in kako jih pozicionirati ter kako uspešno manevrirati med željo po dobri poziciji na Googlu in prepričevanjem obiskovalca k nakupu oz. želeni akciji.


12:15-12:45

pavza


12:45-13:30

3- Tehnike pridobivanja povratnih povezav oz. kako se lotiti "Out of the box" pridobivanja povezav (Miha Lavtar, Optiweb)

Iskanje strani, kamor lahko dodamo povezave, je ponavadi kar zahtevna naloga, še posebej, če želimo najti stran, ki je mogoče vsebinsko malo povezana ali pa da ima veliko avtoriteto. Zato je velikokrat potrebno razmišljati drugače, potrebno je biti iznajdljiv. Pogledali bomo nekaj primerov, kako se lotiti pridobivanja povezav na drugačen način.


13:30-14:15

4- Kako zaslužiti z optimizacijo na globalnem trgu? (Tomaž Gorec, Gorec d.o.o.)

Na račun dobre optimizacije spletne strani, lahko na globalnem trgu zaslužimo na veliko različnih načinov. Tomaž bo pokazal konkretne primere iz prakse, kako se da dobro zaslužiti na globalni ravni.


14:15-14:30

pavza


14:30-16:00

5- Napredna tehnična optimizacija spletnih strani in koristna orodja in kako doseči, da je povezava do vaše strani na prvi strani iskalnikov? (Uroš Okorn, Dominatus d.o.o.)

Podrobneje bomo obravnavali nekatere ključne postopke pri optimizaciji spletnih strani: analizo ključnih besed, uporabo Google Webmasters tools, kreiranje sitemap-a (kakšna je pravilna struktura in načrt spletne strani), kako optimizirati URL povezave, kakšna je pravilna nastavitev pravil .htaccess, ipd.

V drugem delu predavanja bo Uroš predstavil različne imenike in iskalnike, "web 2.0" strani, kakšen je pomen Page Rank-a, kako pridobivati povratne povezave, zakaj je pomembna hitra indeksacija spletnih strani in kako jo naredimo, katere vrste povezav poznamo in kako se prenaša link juice, kako izračunamo vrednost povezave, zakaj je pomembna avtoriteta spletne strani, ipd. 

  

Speakers